Количка

0 артикула
Преглед и тест
Вижте всички статии

Ботуши - луноходи

Ботуши - луноходи

 По външен вид ботушите-луноходи се приближават до тези, които са носили американските астронавти по лунната повърхност. Те са създадени от италиански дизайнер, който се е вдъхновил именно от стъпването на човека на Луната. Ценени са заради свойството си да осигуряват топлина при ниски температури и много други техни полезни за зимните условия качества.

 Луноходите със сигурност не са подходящи за разходки в космоса, но са незаменими при разходки в студените зимни дни сред природата. Те са визуално по-обемни, но комфортът и топлината в тях са сигурни. Характерен елемент от външният им вид са нанизаните връзки с метални държачи.

 В днешно време много жени, които водят активен начин на живот, избират като задължителна част от гардероба си този стил ботуши – Moon Boot. Той е особено популярен при децата, заради непромокаемите и топлинни свойства на артикула.

 Съществуват различни вариации на ботуши-луноходи, даже има и боти-луноходи, които се различават съществено от първоизточника, но все пак притежават характерните елементи за този стил. Изработват се от различни материи като: кожа, велур, лак. Обикновено подплатата е от обувна вълна с дълъг косъм. Този стил ботуши се комбинират успешно с топло яке, палто или кожух.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

 

NikoLiani е бързоразвиваща се

българска марка, която предлага

ексклузивни обувки от

най-висококачествени италиански

материали, направени с

внимание към всеки един детайл. 

Facebook