Количка

0 артикула
Преглед и тест

Едни ''убийствени'' обувки, които не убиват на краката Ви

Дата: 2013-11-20

 

  Модата е нещо, което постоянно търпи промени. Появяват се все нови и нови решения. Някои от тях ни изненадват, други ни изглеждат по-скоро безинтересни. Въпреки това и за модата, както и за всичко останало важи поговорката, че всичко ново е добре забравеното старо. Ето защо не е изненада, че в новите колекции за сезон есен-зима 2013 година  се забелязва и полъх от миналата  гръндж епоха, която подари на света кубинките.

  Не сме сигурни, дали обичате кубинките, но не бихте отрекли, че това е една от най-удобните обувки за студените есенно-зимни дни. Могат се  да се съчетават с пуловер, дълга пола, дънки или клин и да не забравим-задължителното класическо кожено яке.

  Всякакви промени в стила са винаги завладяващи и интересни. Ако искате да се почувствате в ново тяло или да подобрите настроението си, не се страхувайте от радикални промени и с лекота приемете този стил. Оставете настрана комплексите и ограниченията си и се влейте в редиците на градската гръндж мода през този сезон!

  Ако обичате свободния стил в облеклото, може да носите тези така атрактивни кубинки като ежедневни обувки, комбинирани с едно подходящо облекло.

  Ако сте дама, чиято работата изисква бизнес стила, ползвайте непринудения комфорт на грънджа и насоките на стилистите, само през почивните дни. Почувствайте се свободни с този символ на бунта срещу авторитетите…

  Нашият призив е:

  Купете си кубинки, бъдете влюбени и вечно млади! 

 

 

NikoLiani е бързоразвиваща се

българска марка, която предлага

ексклузивни обувки от

най-висококачествени италиански

материали, направени с

внимание към всеки един детайл. 

Facebook