Количка

0 артикула
Преглед и тест

Кожените дрехи са хит през есен 2013г.

Дата: 2013-02-20

 

 

 

 Тази година отново на мода се връщат дрехите от естествена кожа. Големите модни дизайнери вече представиха своите колекции от кожени костюми, рокли, поли и панталони. Кожата ще бъде хит през модният сезон есен-зима 2013 година дори за вечерните облекла. Разбира се кожената модна линия при тях става значително по-елегантна и по-строга. Елегантна и стилна дълга рокля, следваща линиите на тялото и ушита от релефна кожа ще бъде зашеметяващ хит през есенно – зимния сезон за вечерен тоалет.

 

 Кожата ще бъде във всичко – поли, панталони, рокли, палта, аксесоари, но най-интересни ще бъдат модните кожени блузи, които до сега не са били познати, а от тази есен ще бъдат много популярни, особено в младежките среди.

 Мъжете също ще погледнат към кожените облекла като към всекидневна алтернатива.

 

 

  Разнообразие на цветове и кройки при всички дрехи и за всички възрасти, но задължително от кожа – това ще бъде хита на есен-зима 2012-2013 година. На модните подиуми вече свои кожени колекции представиха Живанши и Мошино, Спортмакс, Симонета Равиза, Айсберг и Роберто Кавали. Кожата във всичките и варианти и с различен релеф и дължина на косъма ще бъде желана и от дамите и от мъжете. Топла и практична, кожената материя вече дава много възможности.

 Черната пола или рокля от естествена кожа ще бъде една от най-желаните дрехи през тази есен за дамите. А коженият костюм ще бъде предпочитан от бизнес дамите дори за по-специални моменти.

Интересът към облеклата от кожа винаги е бил противоречив. От безумно красиви и практични до наличието на нотка вулгарност, кожените дрехи са били предпочитани от всеки тип вкус през годините.

 

 Естествената кожа е особен вид материал, който всъщност е обработена животинска кожа, която диша и е мека и удобна за носене пази от вятър и топли много. Не случайно мотоциклетното защитно облекло е от естествена кожа. 

 

 

NikoLiani е бързоразвиваща се

българска марка, която предлага

ексклузивни обувки от

най-висококачествени италиански

материали, направени с

внимание към всеки един детайл. 

Facebook